Temperatura scazuta Vetrosa

Temperatura scazuta Vetrosa
Detalii produs

Vetrosa JM -305

Pulbere ochiuri: 50-100 mesh sau 90-325 ochiurilor de plasă este ambele disponibile

Original: zibo ceramică industria zona, China

Min Qty:2000KGS

Ambalaj: 25 KG/sac cu pungă transparentă de interior pentru a asigura calitatea.

Predarea şi depozitare: depozitează la loc rece, uscat si aerisit pentru a păstra vetrosa in stare buna.

Glazura frită pulbere, super transparent, non toxic, pentru tacamuri COE 160-260, temperatura de ardere 850-950 de grade.

Plumb.

 

vetrosa tile.jpg

Utilizate pentru a produce linia taliei, linia de frontieră, motiv freso, brâu, placi de decor, lucrari ceramice în ardere dublu şi al treilea, ar putea fi concediat împreună cu lichid de aur şi lipiţi de aur.

Mare efect transparente şi bun transparente.

Ca o glazură ceramică frită vetrosa producător în china industria ceramicii, avem avantajul buna si stabila de calitate şi preţ rezonabil, cunoştinţele profesionale pentru a vă ajuta să îmbunătăţească calitatea şi să extindă piaţa. ne va fi foarte aprecia dacă putem face unele cooperarea cu ordin proces mici la inceput.


Fiind unul dintre cele mai mari vetrosa producătorii şi exportatorii în zibo oraş, produsele noastre au fost exportate în multe ţări precum Pakistan, Indonezia, Vietnam, Orientul Mijlociu.

Bine aţi venit să ne vizitaţi!

 Jinming glazura este unul dintre cei mai importanti producatori de frită ceramice noi 2017 şi furnizori din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferind produse gratuit eşantion, bine ati venit pentru a cumpăra noastre vetrosa de temperatura scazuta de preţ scăzut şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica Pret, lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.
Anchetă