Zibo Jinming glazura Co., ltd (Jinming glazura) este o companie cuprinzătoare glazură ceramică cu servicii de producţie, cercetare şi post-vânzare. Stabilit din 1999, situată în Zibo oraş, provincia Shandong, care este renumit pentru a fi oraşul natal din porţelan şi colorate glazură din china. Acesta nu este numai aproape de portul Qingdao, Rizhao Port şi Port Tianjin, G205 autostradă şi autostradă S29, dar, de asemenea, puteţi obţine o masa de materii prime din localitate.

Jinming glazura în principal produce frită opace, transparente frită, semi-opac frită, impermeabil Titan frită, glazura vetrosa şi imprimare, full-lustruit glazura, luciu etc. Aceste produse au fost folosite pe scară largă în perete interior ceramica faianta şi Tiglă de podea, zilnic ceramica, obiecte sanitare, high grad portelan. Furnizarea de peste 100 mii tone la clientul nostru care vin din Vietnam, Indonezia, Pakistan, Africa, Orientul Mijlociu şi domestice în fiecare an.

Jinming glazura cunosc bine importanţa tehnologiei şi produs nou R & D (cercetare şi dezvoltare), întotdeauna au cooperat cu Xianyang cercetare, Institutul de proiectare şi cercetare de ceramica industrială Sandong & Institutul de proiectare. Jinming glazura a instruit o echipa puternica tehnice profesionale, care este în încărcare completă de producţie, cercetare ştiinţifică, serviciul vânzări şi perfect pentru fiecare client.

Jinming glazura se străduieşte pentru supravieţuirea de calitate în primul rând, la cererea de piaţă ca orientare, urmăreşte dezvoltarea de ştiinţă şi tehnologie inovaţia, pe baza stabilitatea produselor, pentru a oferi utilizatorilor cu cele mai bune produse de calitate şi servicii de primă clasă. Jinming glazura insistă asupra principiului intergrity să facă afaceri, urmărind încrederii reciproce şi beneficii cu clienţii noştri.

Noi asteptam cu sinceritate să se stabilească o relaţie de afaceri lung cu tine.