Zirconiu frită opac pentru placi de perete

Zirconiu frită opac pentru placi de perete
Detalii produs

Zibo Jinming glazura Co, Ltd este una dintre lider frită opac zirconiu pentru producatori de placi de perete şi furnizorii din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferirea produselor eşantion gratuit, bine ai venit să cumpere noastre frită de zirconiu alb pret redus perete interior, placi, digital frită opace de imprimare pentru perete faianta, cu jet de cerneală zirconiu frită opac pentru placi de perete , sff & dff alb frită, cu jet de cerneală frită opac pentru placi de perete şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica preţ, lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.

Opac frită JM668

Locul zonei de industria ceramică originale: zibo, China
Aspect: granule transparente sau albe un pic
Cerere: pentru perete faianta singură tragere şi ardere dublu, potrivit pentru serigrafie şi imprimare inkjet utilizaţi pentru a demonstra efectul de culoarea perfecta.
Intreprindere Brand: JINMING glazura
Opac frită dedurizarea temperatura: 800° C
Opac frită ardere temperatura: 1050-1130° C
ELEV: 175(×10-7/°C)
Pachet tip: 50kgs/sac


Frită super alb opac, buna zircon frită opac.
Adaptarea gamă largă temperatura şi de calitate.
Pentru noastre frită opac, albăstruie alb şi galben alb este atât disponibile, efectul de culoare pe noastre frită opac este foarte bun pentru cerneală prinit sau ecran de mătase prinit.
De asemenea, puteţi utiliza nostru frită opac împreună cu nostru frită semi-opace şi transparente pentru a reduce costurile, în acelaşi timp, această formulă, de asemenea, au performanţe bune.
Avantaj:
1. clientul din Indonezia, pakistan, vienam, africa, china locale sunt folosind produts nostru, Deci putem comunica cu toate clientului în fiecare săptămână şi să păstreze noastre produts actualizat conform client requirment. Care este motivul pentru care noastre frită opac poate lua mara poziţia printre chinezi frită opac furnizorului.
2. vom folosi LONGLI brand oxid de Zinc (99% conţinut) şi silicat de zirconiu GLODSUN pentru a produce ceramica frită, deci bun materiei prime poate asigura temperatura stabilă şi largă gamă frită perfect opac.

3. avem un cuptor special pentru a topi şi produce opac frită în cursul întregului an, produce doar opac frită JM668, astfel încât putem garanta sale de înaltă calitate şi stabilitate ridicată.


Acceptam, de asemenea, produse personalizate, puteţi trimite proba ta pentru mine şi analizăm cu lemnul nostru, apoi inginerul nostru va ajusta eșantionul similare la tine pentru a testa. De asemenea, recomandăm frită similare la tine pentru a confirma dacă este potrivit pentru dumneavoastră în cuptor.

Anchetă