COE ridicat Titan frită

COE ridicat Titan frită
Detalii produs

Zibo Jinming glazura Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti coe ridicat Titan frită producători şi furnizori din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferirea produselor eşantion gratuit, bine ai venit să cumpere noastre preţ scăzut mare expansiune mare coeficient Titan frită, frită de engobe Titan, Titan glazura frită, coe ridicat engobe glazura, scăzut temperatura şi coe ridicat Titan frită şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica preţul de , lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.

Titan frită JM309

Culoare: galben transparent particule
Mare COE:300(×10-7/ °C)
Gama de ardere temperatura: 1050-1130° C
Conţinut: 8,5% dioxid de titan (TiO2)
Caracteristica: înaltă flexibilitate excelentă, temperatură scăzută şi înaltă COE Titan frită

Cerere: Utilizate pentru apă-dovada engobe frită glazura de rapid de perete şi podea placi de ardere.

Descrierea/de control: Este opacă şi poate creşte albul de glazura engobe, scaderea engobe glazuri temperatura, preveni placi ceramice din apă, poate fi folosit cu alte frită opace de Titan pentru a obţine cel mai bun efect în funcţie de temperatura de ardere.

De ce să ne alegeţi:

1. vom folosi 8,5% calitate Titan frită asigur albul şi capacitatea de apă-proof.
2. vom produce vrac cantitatea (aproximativ 1000-1500 tone) pe codul de timp si procesul de cuptor este continuă. Nu există nici o modificare formular astfel încât Titan frită va fi stabilă şi de înaltă calitate.
3. preţ rezonabil, cunoştinţele profesionale pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru a schimba şi de a îmbunătăţi engobe ceramice reacţiona condiţie.


Titan frită este o compoziţie de materii prime ceramice inclusiv dioxid de titan, care a fost topită într-un cuptor fuziune consecutive, stinge pentru a forma un pahar şi granulat. Scopul de această pre-fuziune este de a face orice componente toxice insolubile de făcându-i să combine cu silice și oxizii alte adăugat.
Titan frită constituie o parte importantă din loturile utilizate în compoziţia glazură şi glazuri ceramice pentru engobe frită.

Avem un standard stabile despre Titan frită atât clientului sunt bucuros să lucreze cu noi.

Anchetă