2017 Hot Vindem la temperaturi ridicate Tr-frit pentru placi de podea din China

2017 Hot Vindem la temperaturi ridicate Tr-frit pentru placi de podea din China
Detalii produs

2017 CERAMICA CHINA FAIR guangdong fierbinte vinde produse

Tr-frită, frit transparent, temperatură ridicată pentru plăcile de pardoseală cu funcție ridicată rezistentă la uzură.

Cod: JM812

Interval de temperatură: 1120-1200?


Conținut 8% -10% ZnO, deci are o gamă largă de temperaturi pentru o condiție mai adecvată a cuptorului.

De asemenea, au o elasticitate mai bună pentru a se potrivi cu corpul plăcilor pentru a preveni crăparea suprafeței țiglelor.


Ca produse noi expuse pe CERAMICS CHINA 2017, JM812 este fabricat din materii prime de bună calitate prin încălzire, topire și proces de stingere. Are proprietăți în cazul insolubilității și stabilității, flattenței și luciosității.


Poate fi folosit pentru a produce plăci de pardoseală după ce au fost măcinate până la pulbere singure sau amestecate cu alte materii prime împreună.


Acest Gaoqing tr-frit este potrivit pentru ardere rapidă unică și duble de ardere ambele, dacă aveți orice întrebare, pls nu ezitați să ne trimiteți un e-mail.


Jinming Glaze este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de Frit Transparent din China, echipat cu o fabrica profesionala si de plante si oferind proba de produse gratuite, bun venit pentru a cumpara pretul nostru redus 2017 fierbinte vinde temperaturi ridicate tr-frit pentru placi de podea din China de asemenea, bun venit pentru a verifica prețul, lista de prețuri, anchetă și cotație cu noi.

Anchetă