Frită transparente pentru Tiglă de podea

Frită transparente pentru Tiglă de podea
Detalii produs

Zibo Jinming glazura Co, Ltd este una dintre lider frită transparente pentru podea ţiglă producători şi furnizori din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferirea produselor eşantion gratuit, bine ai venit să cumpere scăzut preţul nostru singur rapid tragere frită transparente, SFF wair rezistenta frită transparente, SFF frită transparente pentru placi de podea, placi de super-luminos frită transparente pentru podea , frită podea, placi largi de temperatura de ardere şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica preţ, lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.

Transparnet frită JM811

Loc de original: zibo city, China

Aspect: granule transparente sau un pic verde deschis

Funcţia: singură tragere şi ardere dublu pentru podea ţiglă, potrivite pentru tipar cu role, silk serigrafie sau utilizarea de imprimare cu jet de cerneală.

Brand: JINMING ceramice glazura

Temperatura de inmuiere: 825 C

Temperatură: 1120 de ardere-1200° C

Coeficientul de extindere: 190(×10-7/°C)

Pachet: Net 50kgs/sac sau saci Jumbo, sac mărci pot fi proiectate de client.

Portul de încărcare: portul Qingdao, China

JM811 este potrivit pentru placi de podea cu ardere rapida singur şi dubla tragere rapid starea.

Frită transparente, temperatură ridicată cu înaltă high glossy, uzura-rezistent, mai puţin obscură şi afişare perfectă a culorilor.

Largă gamă temperatura cu Longli brand oxid de Zinc 6.2% şi au ridicat de flexibilitate pentru placi ceramice de utilizare.

Utilizat în principal pentru a face dimensiunea 500*500(mm), dale de pardoseală din ceramică geam 600*600(mm),800*800(mm).

Avantaje:

1. ca un producător de ceramică frită, avem trei masini mari care puteţi amesteca diferite materii prime şi fiecare masina este independent pentru o serie de cod, astfel încât frită ceramice va fi mai curat.

Regarde fiecare model de transparente frită, de obicei, vom produce mai mult de 1000 de tone de timp, procesul de produc este continuu astfel încât calitatea este destul de stabil.

2. noi avem un depozit mare si curat, astfel încât va putem asigura rezonabil şi livrarea la timp.

3. profesionale echipa oferă tehnice servicii de vânzări şi ingineri disponibile clientilor servicii de peste mări.

Ca un producător de frită ceramice profesionale de calitate şi de furnizor în china, JinMing oferă o gamă largă de produse, inclusiv frită transparente, opace frită, semi-opac frită, Titan frită, full-lustruit glazura, vetrosa şi luciu ect.

Ne-o dorim pentru a îmbunătăţi suprafaţa dumneavoastră placi de podea pentru a obţine: mai mult mai alb, mai lucios, mai durabile şi sperăm că dumneavoastră placi ceramice au devenit hot vânzarea produselor.


Anchetă