Frită transparente pentru placi de perete

Frită transparente pentru placi de perete
Detalii produs

Zibo Jinming glazura Co, Ltd este una dintre lider frită transparente pentru producatori de placi de perete şi furnizorii din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferirea produselor eşantion gratuit, bine ai venit să cumpere noastre preţ scăzut dubla tragere rapid frită transparente, frită transparente, placi ceramice, singură tragere frită transparente pentru perete interior faianta, gama larga de ardere temperatura frită pentru placi de perete , super-plat frită transparente pentru perete ţiglă şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica preţ, lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.

Transparente frită JM802

Loc de original: zibo city, China

Aspect: granule transparente

Cerere: pentru perete faianta singură tragere şi ardere dublu, potrivit pentru serigrafie şi utilizarea de imprimare cu jet de cerneală.

Nume: JINMING glazura de brand

Transparente frită dedurizarea temperatura: 780° C

Transparente frită ardere temperatura: 1050-1120° C

C.O.E:180(×10-7/°C)

Autentificare certificat: ISO 9001 si SGS, auditate furnizorului.

Detalii de ambalare: 50kgs Net/sac, 25tons într-un container, care 20GP.

Livrare: în termen de 10 zile după deposite plata sau irevocabilă LC.


Temperatura rezonabile de înmuiere punct şi gamă largă temperatura de ardere a face it suitable pentru ardere rapidă singur si dublu rapid de ardere ţiglă de perete foarte bine.

Este un super-netede frită transparente care poate forma un luciu, suprafata destul de buna cu rezistenta la uzura mare. Face dumneavoastră placi mai îngrijite şi curate.

Temperatura scazuta frită şi potrivite pentru inkjet imprimare, excelentă demonstraţie de culoare.

Utilizat în principal pentru a face dimensiunea 250*330(mm), 250*400(mm),300*450(mm),300*600(mm) placi ceramice glazurate perete interior.


Cum de a produce frită transparente:

Vom testa puritatea ei si calitatea atunci toate materiei prime ajunge la fabrica pentru a decide în cazul în care acesta poate fi calificat până la standard, frits ceramice sunt anorganice compusi care după ce a fost amestecat sunt topita la 1460-1500 ° C într-un cuptor special de frită de topire pentru 24 de ore, şi mai târziu stanca mihaela se raceste in apa rapid produce cristale care potrivit transparente frită formularea servesc pentru utilizări de placi ceramice. Mai târziu, apa quencing ceramice frită va fi scoasă din apă pentru a testa calitatea şi ambalate.


Avantajele produsului:

1. competitiv Pret din cauza noastră costului de producţie scăzută pentru transaparent frită.

2. toate materiei prime, cum ar fi potasiu feldspat, oxid de zinc, silicat de zirconiu va fi inspectate regimul QC certificată, noastre frită ceramice de calitate superioară este întotdeauna stabil.

3. profesionale echipa oferă tehnice servicii de vânzări şi ingineri disponibile clientilor servicii de peste mări.

4. gratuit probele vor fi trimise pentru activităţile de evaluare şi comercializare de calitate sau face o semi-producţie pentru următorul pas.Sperăm să stabilească un câştig-câştig relaţie cu tine la lungi termene. Dacă aveţi orice întrebare despre frită transparente, pls nu ezitaţi să ne spuneţi.


Anchetă