Zircon opac imprimare glazura pentru placi de perete

Zircon opac imprimare glazura pentru placi de perete
Detalii produs

Zibo Jinming glazura Co, Ltd este una dintre lider zircon opac imprimare glazura pentru producatori de placi de perete şi furnizori din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferind produse gratuit eşantion, bun venit pentru a cumpara noastre preţ scăzut colorobbia frită ceramice, piatră preţioasă alumină mingea, cerneluri ceramice, ceramica frită de sticlă, sticlă frită şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica preţul de , lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.

Glazura de imprimare opac

Ardere intervalul: 1050-1130 ° C

Ca o glazură ceramică expert şi exportator din perete faianta câmp, utilizaţi noastre JM-6168, va fi mai lucios şi excelent luminozitatea şi culoarea perfecta, care arată utilizarea pentru ţiglă de perete interior mare inkjet top pentru single şi duble rapid tragere ţiglă de perete, şi suprafaţa de planeitate mai bine atunci când este aplicat în 48T sau 32 T ecran.

Sugestie pentru modul de utilizare:

1. pls utilizarea potrivit mediu de imprimare în silk serigrafie sau role de imprimare.

2. metode de utilizare a: mediu de uscate matter(glaze power+pigment of printing):printing = 1:1.5. Acestea trebuie să fie amestecat complet şi trecută prin sită cu ochiuri de plasă 350 înainte de a utiliza.


Glazura de imprimare opace sunt puteri de 325mesh și ambalate 25kg pe sac de hartie.

Produs de ordine, în 5 zile pentru livrarea producţiei, min cantitate este 5 t.

Această instrucţiune de opac glazura de imprimare este doar pentru referinţă, puteţi milly raport procentual mai bine în funcţie de starea dumneavoastră de temperatura cuptorului, probă pot fi furnizate pentru confirmarea finală.

Dacă aveţi orice cerinţă pentru glazura imprimare opac, pls nu ezitaţi să ne spună.


Anchetă