CERAMICA CHINA 2017 corect în Guangzhou city, China

2017() CHINA CERAMICAChina expozitie internationala pentru tehnologii de ceramica, echipamente si produse)va avea loc la Canton Fair complexe, GuangzhouCity, China la 1-4Iunie, 2017.

Ca China rândurile sus o singură țară în domeniul placi de producţie şi consum, ceramica CHINA 2017 este fără îndoială o platformă perfectă pentru industria ceramicii - în cazul în care toate tehnice inovaţii, maşini şi echipamente sunt afişate pentru a putea face faţă provocărilor în creştere rapidă şi de piaţă în schimbare.

2 层展位.png 
Diferit de ediţiile anterioare, în 2017, organizator, Unifair expozitie Service Company utilizează două etaje din zona A în Canton Fair complexe, Sala 1.1 este expoziţia internaţională pentru Advanced ceramica si metalurgia tehnologie, echipamente & produs (cunoscut sub numele de ACPM EXPO). ACPM EXPO 2017 este prima expozitie anual organizat de Unifair şi aprobat de către ACerS exclusiv pentru industria ceramicii avansate featured cu hi-tech şi profesie. Această expoziţie concurente va prezenta ceramice materiilor prime și auxiliare, produse, echipamente, scule şi accesorii, precum şi metalurgia materia şi produse, etc.
 
Sala 2.1 este o altă expoziţie concurente - China expoziţie internaţională pentru tacamuri ceramica tehnologie, echipamente şi materie primă (cunoscut sub numele de tacamuri TECH). TACAMURI TECH 2017 este expoziţia numai profesionale în domeniul producţiei de ceramică veselă, care va prezenta tehnologia de producere a ceramicii tacamuri, tehnologia de prelucrare, formarea de maşini, precum şi protecţia mediului speciale echipamente, decoratiuni de echipamente, materii prime şi auxiliare pentru tacamuri ceramica, etc.
 
3.1 Hall să 5.1 sunt masini ceramice si accesorii. Produse masini mari sunt pentru a fi expuse la primul etaj, în timp ce al doilea etaj este de mici dimensiuni şi lumină greutate produse şi tehnologii, inclusiv ceramice cu jet de cerneală tipar tehnologie în sala 2.1, decorare ceramică materiale, materii prime, Materiale refractare şi rezistente la uzură Hall 2.2, 4.2 şi internaţionale Hall 3.2.
 
Cu expoziţii suplimentare în diverse sectoare şi mare inovaţie sala layout, ceramica CHINA 2017 este posac noi recorduri în ceea ce priveşte un număr de expozanţi şi vizitatori.

Compania noastraJINMING GLAZURA, de asemenea, va fi prezent la târgul ceramicii CHINA 2017, speranta putem întâlni şi au împreună o discuţie.