Caracteristici ale placilor lustruit

Ti se potriveste mai mult

După temperatură înaltă sinterizare gresie si faianta, model culoare colorate textura este dializa, nu obişnuiţi dur model pe suprafaţa de tigla, dar vad, atins un muşchi colorate speciale linii, colorat, diverse soiuri, naturale. Geam lustruit produs pot fi lustruit sau pot fi lustruit pentru a satisface preferinţele de consum diferite.

Durată lungă de viaţă

Atingeţi, suprafata textura moale, netedă, nu convexa, translucide, clar naturale piatra sub glazura, şi superioare transparente glazura topită, ca un strat de geam transparent cristal film capacul, face mai solide în întreaga ierarhie. Gresie lustruite folosite pentru o lungă perioadă de timp, Matt cu uşurinţă; cărămizi antic folosit pentru o lungă perioadă de timp, deoarece suprafaţa de stratul de glazura este subţire, uşor de purtat. Completa exprimate concediat gresie si faianta o glazura transparente mai groase şi nu uşor de purtat, astfel său de viaţă este, în general, dublu dale de încărcare de 3 ori.

Asiatice glazurata lustruite cu avansate de echipamente, materii prime de calitate, fiabile tehnologie, cercetare de primă clasă şi echipa de dezvoltare, stricte de testare înseamnă, creează un produse ceramice de calitate, face Asia China industria ceramicii "lider." Design de placi ceramice din Asia mică, stiluri, bogate în culoare, din cauza sale duritate mare, rata scăzută de absorbţie şi rezistenta la coroziune superioara, calitate excelenta, Comunitatea a fost respectat. Mai ales seria de piatră, este într-adevăr la modă înălţime în partea superioară a clădirii Arte!