Discutii privind inspecţia de calitate clincher

Cel mai rapid, eficient mod de a testa, este fabricat din glazura suruburilor frită pus mostre de ţiglă, experimente în role, prescris de ardere după sistemul de ardere, verifica probele de glazuri, luciul, transparenţa de efecte mat, mat sau mătase.

Modul lor de funcţionare este de a lua 100g frită, după ce a făcut a suruburilor glazura (manipula glazura de precizie, parametrii tehnici, cum ar fi densitatea, vâscozitatea glazura) glazura pe probe de ţiglă, rămase în densitatea şi calitatea glazura sub aceeaşi premisă, făcut benzi de testare. Va încerca în sub acelaşi sistem de ardere sinterizare din placi glazurate, ardere efectuat inspecția.

Proprietatea de frită glazura: glazura frită situaţia introdus de o parte din materii prime in glazura. Când te pregatesti glazura, dacă este necesar, unele ingrediente solubile în apă, cum ar fi salpetru, borax etc, trebuie să ia ratele lor şi cuarţ sau alte materiale de silicat sub anumite înţelegere tacită, şi se amestecă, făcute la frită, Constantin în apă materiale solubile în fabricarea de geamuri topit în apa. Cum ar fi vopseaua pe la Frits topire în avans, distributia pigmentului este mai mult lut in glazura glazura mixte din fin teren genial are o suspensie stabilă şi aderenţă la corpul.