Funcţia cristaline frită

Portelan, produse din cristal clar frită serveşte pentru a face solubil materiale nu poate fi dizolvat astfel încât materia toxice gratuit de toxice, dezintegrarea glazura, oxidarea diminuarea împotriva, ca o scădere a fluxului sinterizare temperatura de porţelan, porţelan şi rapid de ardere la temperaturi joase, transfera glazura de calitate, mobilizarea funcţie a mărfurilor.

Metodă de curăţare cristal

1. metoda de imersiune apa rece: utilizaţi un castron mic sau Cupa, va fi defensiv in Salina intr-un castron, loc cristal scufundate în apă timp de aproximativ 30 de minute, apoi utilizaţi o pensulă mică, cristal are uşor înainte şi înapoi, flutura in apa pentru un timp, afară pentru a usca cu prosoape de hartie.

2. aprofundată de curăţare: utilizaţi un castron mic sau Cupa Liangzhuang defensivă după ce sarea se topeste in apa calda, se înmoaie 24 la 10 grame pe oră. În cele din urmă, uscat cu un moale fără scame. Royal păstra spălare sare dat Crystal foarte, foarte mare impact pieselor umane, omului a relevat. Dar parte naturală nu afectează.

3. quick curăţare: achizitie sare defensiv, îngropa purificare cristal. Plantare are nevoie de 24 de ore la un moment dat, şi are un defect este în cazul în care este uman în defensivă sare cristal va da uman parte din spectacol.

Astfel dacă este uman defensivă pentru cristale de sare nu poate fi procesat. 3 metode de mai sus este o conservare relativ simple metode.