Geam lustruit

1. glazura formularea unor efecte inacceptabile de antivegetative

Ajustaţi dacă glazura nu este rezonabil şi zonă mare nu reuşeşte să treacă fenomene antivegetative. În procesul de producţie, puteţi încerca diferite glazura glazura din companie, pentru a afla motivele pentru a regla.

2. lustruit blocuri şi cap de presiune şi adâncimea de glazura de lustruit placi poleiala efectul antivegetative

Lustruit glazura ţiglă în proces, de slifuire dacă necorespunzătoare blocuri sau cap presiunea este prea mare, excesiv de slefuire adâncimea şi alţi factori va determina corpul antivegetative performanţă. Prin urmare, în procesul de lustruit, polizor aranjamentului timpuriu nu ar trebui să fie prea dur pentru a fi conştienţi şi slefuire presiune să nu aşteptaţi prea mult, altfel aceasta va cauza, cum ar fi marginea slefuire profund organismul, reducând astfel capacitatea sa de a pata.

3. lustruit glazura ţiglă antivegetative agent efecte asupra performanţei antipoluare ale corpului verde

Piatră şi gresie, suprafața trebuie să fie acoperit cu un strat antivegetative agent în scopul de a îmbunătăţi capacitatea sa de suprafaţă antivegetative, calitatea variază din cauza diferitelor produse antivegetative, antivegetativ abilităţi variază. Pentru că atunci când selectaţi agentul antivegetative, aveţi nevoie pentru a selecta proprietăţi diferite în funcţie de utilizarea finală a produselor antivegetative agentilor. În prezent pe piaţă este cel mai folosit agent de antivegetative siliciu organice ulei, este utilizarea de polimer sintetic solid membrană înconjoară găurile deschiderea eficiente, folosind metode eficiente pentru a reduce tensiunea superficială pentru a împiedica intrarea porii, astfel încât să se realizeze în scopul prevenirii poluării contaminanţi. În plus, în procesul de slefuire, pentru a controla o bună luciu şi corpul suprafata temperatura corpului de uscare şi agentul antivegetative umplut, altfel se va reduce organismului antivegetative proprietăţi.