Duza jet de cerneala imprimare maşină pe probleme comune si metodele de rezolvare


1.problem: linia de tragere
linia de tragere este o problemă comună de masina de imprimare cu jet de cerneală în procesul de producţie să afecteze calitatea şi producţie continuu, aceasta este cauzată în principal de duza blocaj. Din cauza orificiul de aspirare şi cerneală dot este foarte subtire (microni), mici impurităţile şi praful şi vapori de apă este de ajuns pentru a bloca duza, sau şterge pulverizare punct de cerneală, astfel blocajul este un defect comun de maşini de imprimare cu jet de cerneală

În general vorbind, blocajul este împărţit în două părţi: interior blocaj şi blocaj exterior al duzei. În interiorul blocaj de aspirare este în general cauzată de poluarea de drum cerneală şi cerneală precipitaţii aceste două motive, şi cerneală road poluarea este de obicei cauzata de echipate noi piese nu sunt complet de curată, atât când înlocuirea componentelor trebuie să se spele strict, în acelaşi timp, filtru, de obicei, una-două luni toate schimbat periodic. Blocaj exterior este de obicei cauzata de maşină în sine sau externe poluarea, poluarea externe a venit de la praf în atelier, de asemenea, la praf şi vapori de apă de ţiglă corpul.

2.problem: Când producţia picături de cerneală
Motive posibile: duza picături de cerneală sau conductă de aspiraţie vigoare nu este suficient.
Soluţie: (1) creşterea gradului de vid; Analiza: creştere de aspiraţie de duza pentru picături de cerneală, frecvent utilizate în presiune nu pot satisface cerinţele de instalat, poate nu orbeşte crescând gradul de vid.
(2) scăderea temperaturii corpului ţiglă; Analiza: faianta temperatura corpului este prea mare va produce unele vapori de apă, apă droplets va combina cu cerneală pentru a forma un precipitat şi picături format treptat.
(3) folosind metoda automat de curăţare pentru a curăţa de aspirare; Analiza: manual, fizică chimică, este cel mai simplu şi cel mai frecvent tratament de urgenţă.
(4) creşterea frecvenţei de conductă de aspiraţie; Analiza: pe baza presiunii este destul de mare.

3.problem: în producţia procesul are o linie albă
Motive posibile: duza blocat; Analiza: acesta ar putea fi particule, de asemenea, ar putea fi picături de cerneală.
Soluţie: (1) mare vid de grade, mai mici; Analiza: grad mai ridicat de vid poate suprima cu jet de cerneală în mod normal;
(2 picături de cerneală, cu sistem automat de curăţare, de curăţare cap de aspirare; Analiza: unul de urgenţă de manipulare în producţie.
(3) cu o cârpă curată pentru a şterge duza, fiti atenti la duza nu poate şterge înainte şi înapoi, singură direcţie pentru a şterge altfel va deteriora duza; Analiza: frecvent utilizate în duza curăţare automată nu a reuşit.
(4) a îmbunătăţi tensiune şi cu 100 % imagini în tonuri de gri pentru a imprima în mod continuu; Analiza: efectul nu este foarte bun, dar ar putea pune prin drumul de cerneală, face imprimarea în normal;
(5) porniþi în şi din ţeava de aspirare pentru a face cerneala fluxul invers; Analiza: după ce nu a reuşit să curăţare automată duza şi manualul ştergeţi duză utilizare.

4.problem: gradul de vid în procesul de producţie nu este stabil
Motive posibile: caseta de cerneală au aerul intră sau scurgere cerneală road.
Soluţie: (1) verificarea cerneală pompa, pompa de spuma, pompă de recirculare este de lucru corect, reţineţi: înlocuirea cerneală pompa, pompa de spumă trebuie să se vedea clar şi în afară de conducta;
(2) de a verifica dacă defoamer filtru lui în şi afară de teava de scurgere;
(3) dacă conducta de filtru clemă de prindere, fixare prin conducta din nou.

5.problem: au depozit de cerneală sau pieliţă pe cerneală
motive posibile: tensiunea de cerneala este scazut sau tensiune de maşini cu jet de cerneala nu se potriveşte.
Soluţie: (1) schimbarea cerneală de înaltă tensiune; Analiza: nu este recomandat, sângera de pe cerneală şi spălare curat va produce o mulţime de costuri, dacă nu chiar curat, diferite tipuri de cerneală reacţie pot apărea şi afectează duza de cerneală;
(2) reduce tensiunea de maşini cu jet de cerneală, observa atârna de cerneală, reţineţi că nu face mare val când regla tensiunea. Analiza: se recomandă ca tensiunea de depanare pentru a se potrivi tensiunea de cerneală, depanare, de obicei, atunci când sunt instalate.