Ecran imprimate direct din sticla pe glazura aplicarea tehnologiei

Cerneală de imprimare de sticlă

Ecran de imprimare pe sticla, gravură şi imprimare ecran de imprimare de la general la fel. Sticlă de imprimare caracteristici în cerneală tipografică. Cerneală de imprimare de sticlă este compus din trei componente:

(1) uşor topi materialul de sticlă. Cerneală utilizată pentru a face sticlă sticlă este, de obicei, format din dioxid de siliciu, compus din trei oxid de bor, oxid de plumb și oxid de aluminiu.

(2) vopsea de sticla. Sticlă imprimare sindromul de imobilizare trebuie să fie prin căldură mare sinterizare pentru a picta pe sticlă, prin urmare, nici o cerneala pigment cu pigmenti organici, puteţi folosi doar anorganice oxizi de metal. O dată, prin căldură mare sinterizare, integrarea acestor oxizi de metal si sticla, sticla este pe culoarea. Pigmenţi anorganici frecvent utilizate pentru cerneală de imprimare de sticlă sunt după cum urmează:

Sulfură de cadmiu roşu; galben cromat de plumb, cadmiu sulfurat, săruri de uraniu;

Cromic oxid verde; masina de gaurit de aluminiu albastru;

Oxid de fier maro şi oxid de calciu, caolin, alb.

Oxid negru Iridium, amestec de oxid de mangan;

Variaţii de culoare sunt infinite pe ecran, trecerea în scopul de a afişa o varietate de diferite nuanţe şi valorilor de luminozitate diferite, adesea mai multe ajustări de culoare.

Fuzibile de sticlă cu vopsea de sticlă pentru a se amestecă şi se pisa la un praf fin poate fi folosit ca cerneala, numită şi pudră de sticlă glazura pulbere.

(3 lac. Lac este lianţi de cerneală din sticlă. Se compune din terpineol, terebentină, adăugând distributie rasini alchidice corespunzătoare. Cerneală ulei şi au un anumit grad de mobilitate, pulbere de glazura de sticlă poate răspândire foarte bine, are un bun imaculată, pe sinterizarea în pahar înainte de a topi glazura, gazificare arde curat, nu influenţează negativ formarea de glazura.