Ce este o gresie de "piatra"

Este o glazura subţire, deformare. Placi glazurate tipuri sunt: gresie lustruite, brâu, tigla, caramida 3 serii de epocă. Cristal caramida aruncat este aruncat de jumătate cărămizi, aruncat câteva cărămizi. Lustruit placi glazurate brâu lustruite şi împuşcat jumătate 2. Piatra este astfel o mare varietate de caramida antic, în linii mari împărţite în jumătate din spatele geam caramida antic, antic caramida, lustruit piatra suprafata geam de caramida antic, neglazurate şi o jumătate în spatele antic din cărămidă şi neglazurate aruncat caramida antic. La o varietate de glazuri pentru Taiwan: cristal transparente sau translucide geamuri, duritate mare, geam rezistent la uzura, categoria metalice cu geam.

Al doilea, netezimea. Din cauza diverse materiale si tehnologii de ardere în geam parametru, netezimea suprafetei de placi glazurate acolo este o mare diferenta, gama buna de la 0,5 mm ~ 2 mm. Deși varietatea de glazura de lustruit placi, dar există, de asemenea, asemănări: cu excepţia câteva cărămizi de full-linie aruncare privind cerinţele de planeitate suprafaţă lucioasă, alţii nu trebuie să arunce intreaga suprafata, dar să păstreze Adobe originale macrocomandă profil, sau întregul lustruit suprafaţă poleiala efectul uniform, fără diferenţe semnificative.

Al treilea, luciu. Cristal caramida aruncat şi linia taliei cărămizi au cerinţe ridicate pentru luciu, a solicitat 70 de grade, unele chiar mai mult de 90 de grade de mai sus. Archaize caramida luciu cerinţelor nu este mare, în general sub 70, întreba Matt.

Patru este glazura strat de grosime si duritate. Antic caramida grosimea stratului glazura intre 0.3 mm ~ 0.8 mm si placi de cristal lustruit şi glazură straturi sunt mai groase din caramida linia taliei, în general între 0.6 mm ~ 1,3 mm si 1,5 mm la suta. Toate straturile de caramida de glazura este gros, în special prin deformarea îngroşată glazura straturi pentru a face placi, astfel încât suprafaţa lucioasă nu se arată. Glazura duritate în plus faţă de cele 5 ~ 7 gama.