Toate plăcile glazurate sau glasul lustruit complet

Întregul glazură de lustruire este un tip de glazură specială care poate fi lustruită în suprafața glazurii, este ultima glazură a cărămizii antice, este, de obicei, glazură transparentă glazurată sau transparentă, se aplică la gresia plină turnată și avantaje de cărămidă antic într-o singură, glazură ca lustruite cărămidă ca lumina curat luminos, în timp ce culorile glazură, cum ar fi caramida antic model bogat, gros sau superb. Glazura sa este caracterizată prin transparență, fără a acoperi partea inferioară a glazurii de suprafață și a glazurii de diferite flori, lustruirea glazurii atunci când numai un strat subțire de glazură transparentă și glazura transparentă convexă ca glazura întreagă turnată este remarcabilă capodoperă a ceramicii frumoase, glazura convexă prin serigrafie pe suprafața cărămizii într-o glazură discontinuă convexă granulară, arzând din nou glazura, efectul este unic. Glazura lustruită

În inimile multor oameni au fost o astfel de întrebare: toate plăcile glazurate sau plăci lustruite bine? Astăzi pentru a explica diferențele dintre cele două, astfel încât să aveți o mai bună înțelegere a plăcilor.

1. Luminozitatea și flatuitatea suprafeței sunt diferite, întreaga suprafață a glazurii de lustruire seamănă cu suprafața glazurii de sticlă, luminozitatea este mai mare decât cărămida lustruită, dar suprafața cărămizii lucioase arată mai netedă, aruncă o anumită rupere; 2. Diferența de textură a suprafeței, textura glazurii parabolice este în principal textura de piatră, tipărirea delicată și bogată, suprafața este echivalentă cu cea a sticlei; caramida lustruite caramida este în principal cristal de cereale de piatră, un puternic sentiment de tridimensional, în special particule cristal efect clar; 3. Diferite secțiuni transversale de cărămidă, suprafață cărămidă lustruite are un strat de 3 ~ 6㎜ strat micro-pulbere, Toate glazura de lustruire este doar un strat mai puțin de 0,5 ㎜ glazura; 4. Toate glazurile de lustruire sunt o combinație de cărămizi antice și avantajele plăcilor lustruite într-o singură bucată, glazură ca o căptușeală lustruită, strălucitoare, strălucitoare, în același timp culoarea glazurii, cum ar fi modelul de cărămidă antic, bogat, gros sau superb. Întreg glazura parabolică este prima imprimare, iar apoi glazura, prin reacția de calcinare la temperaturi înalte, formarea de culoare dializată plutitoare a glazurii sub principiul muncii, este de asemenea producția de materiale de decorare a clădirilor noi. Cele de mai sus se referă la diferența dintre plăcile lustruite și cărămizile de lustruire, nu știu dacă aveți o nouă definiție a celor două?