Baoyou glazura: Domeniul tehnologie inovare să profite de cereale mare

"Avem un cuptor de testare, materialul din produse speciale sunt disponibile în fiecare zi. Este în prezent studiaza modul de frită în caramida de cristal lustruit aruncat sub stratul de glazura, face produsul mai multe texturi unice, produsul a intrat în faza pilot. "Lin Bao-Li, General Manager al glazura, şi generarea de studiul cap feminin în dezvoltarea de noi produse. În ochii ei, în stadiul actual al transformării pieţei, numai concentrat produs de inovare şi tehnologie de cercetare şi dezvoltare, în scopul de a profita de piaţă. Poate fi de aşteptat că, dacă dezvoltarea cu succes a noi produse, cu siguranta va provoca cristal caramida aruncat un nou trend in domeniul.

Cristal caramida aruncat este utilizat în pereţi, săli şi alte locuri, lustruit placi de cristal folosit în teren în a doua jumătate a anului trecut. Cu toate acestea, în cazul în care produsul este utilizat, necesită mare duritate suprafaţă şi transparenţă şi măsuri stricte pentru a preveni apariţia de zgârieturi. Cristal caramida aruncat duritatea suprafeţei este determinată de cristal lustruit-topire, potrivit Li Lin introdus, preţioase prieten frită glazură de cristal lustruit placi duritate suprafaţă până la 4800 rpm, mai mare decât alte intreprinderi 4100-4300, de asemenea, este mult mai mare decât alte intreprinderi.

Produse de înaltă calitate fără producţie stricte de monitorizare si management. Este bine cunoscut faptul că frită "balon" fenomene 60% impurități din procesul de producție. În acest scop, glazura Po este extrem de eco-friendly de producţie, pentru a îmbunătăţi praf la locul de muncă, izolare, curăţenie clădiri pentru până la două ore pe zi. În fapt, incepand din octombrie anul trecut, Bao glazura cel puţin investit 5 milioane de yuani, puternic redresoare construcţie de plante, îmbunătăţirea condiţiilor de producţie şi optimizarea managementului intern, cerinţe stricte de fiecare angajat trebuie să respecte cerințele să se implice în toate aspectele legate de producţie. Pentru a se conforma cu standardele internaţionale de producţia de economisirea energiei şi protecţia mediului, compania a investit puternic în introducerea de echipamente importate, de automatizare a controlului producției, lucrătorii de plante şi aproximativ 12 persoane, în medie, fiecare dispozitiv a nevoi-o în doar pe un operator, fabrica de producție de coexistenţa armonioasă cu mediul înconjurător.