Lăcate pline glazurate

Întregul glazură de lustruire este un fel de glazură de formula specială, care poate fi lustruită pe suprafața glazurii, este ultima glazură a cărămizii antice, este de obicei glazură transparentă glazurată sau transparentă, se aplică la gresia plină turnată dulapuri lustruite și avantaje de cărămidă antic într-o singură, glazură ca lustruite cărămidă ca lumina curat luminos, în timp ce culorile glazură, cum ar fi caramida antic model bogat, gros sau superb. Experții din industrie cred că placa de ceramică complet lustruită, combinată cu avantajele plăcilor lustruite și a cărămizilor antice, mai potrivite pentru uz casnic.

După ce sticlă ceramică la temperaturi înalte, textura de colorare a modelului este culoarea dializei, nu este modelul obișnuit de suprafață a dalelor, dar poate vedea, atinge modelul special de mușchi de colorare, culoarea este viu, varietatea culorii, natura texturii. Produsele cu geam termoizolant pot fi lustruite sau nu lustruite, pentru a satisface preferințele diferitelor grupuri de consumatori.

Durata de viață mai lungă, caramida generală de lustruit cu o lumină lungă, ușor mată, cărămidă antică cu lungime, deoarece suprafața glazurii este relativ subțire, ușor de purtat. Tigla glazurată cu glazură completă este mai groasă și nu este ușor de purtat, astfel încât durata de viață a acesteia este de 3 ori mai mare decât cea a cărămizii micro-pulbere. Frumos, luminos această caracteristică atrage încă o mulțime de consumatori, cu această decorare acasă țiglă va apărea foarte luminos.

Placile netede, pline glazurate au un singur lucru care nu este un punct bun. Adică suprafața este netedă, deoarece din punct de vedere al vieții de familie, suprafața prea slabă a plăcilor va crește nesiguranța în viață, adică în utilizarea acestei plăci să ia în considerare siguranța problemei, în special acasă cu vârstnici sau copii