Rezistent la umezeală din glazură complet lustruită

Culoarea este mai bogată toate plăcile de glazurare glazură glazură, după ce plăcile ceramice de sinterizare la temperaturi ridicate, textura de colorare a modelului este dializă, nu este obișnuită model de suprafață dală, dar poate vedea, atingeți culoarea specială a liniilor musculare, culori, textura naturală. Produsele cu geam termoizolant pot fi lustruite sau nu lustruite, pentru a satisface preferințele diferitelor grupuri de consumatori.

Durata de viață mai lungă, caramida generală de lustruit cu o lumină lungă, ușor mată, cărămidă antică cu lungime, deoarece suprafața glazurii este relativ subțire, ușor de purtat. Plăcile glazurate cu glazură completă de lustruire sunt mai groase și nu sunt ușor de purtat, astfel încât durata de viață a acestora este de 3 ori mai mare decât cea a cărămizilor micro-pulberi generale.

Bright Această caracteristică atrage încă o mulțime de consumatori, cu această decorare acasă țiglă va apărea foarte luminos. Plăcile cu geam termoizolant au un punct care nu este un lucru bun, dar devine un dezavantaj, adică suprafața este netedă, deoarece din punct de vedere al vieții de familie, suprafața prea tare a plăcilor va crește nesiguranța în viață, care este, în utilizarea acestui tigla de a lua în considerare siguranța problemei, în special acasă cu vârstnici sau copii. Fulgi lustruite complet glazurate tare greu rezistent la uzură, în prezent glazură transparentă glazură, transparentă, transparentă, se aplică la gresie plina cu glazura placuta placi lustruite si avantaje de caramida antic intr-o singura, glazurate ca lustruite ca o caramida lustruit luminos, in timp ce culorile sale glazura, cum ar fi caramida antic model bogat, gros sau superba culoare. Experții în industrie cred că placa de ceramică completă de lustruit combinată cu avantajele plăcilor lustruite și a cărămizilor antice, potrivite pentru utilizare în plus față de toalete, bucătării, cele mai multe spații interioare.

Plăci ceramice cu geam termopan în utilizarea tehnologiei de infiltrare pe baza tuturor plăcilor glazurate pot face toate tipurile de imitație de piatră, imitație de lemn efect. Din cauza factorilor estetici, soiurile de faianță ceramică de pe piața chineză au fost o specificație mare, mare și finisate ceramice de înaltă calitate finisate în principal, cum ar fi "Piatra" ca numele tuturor plăcilor glazurate, caramizii ultra-fine de praf, sticlă microcristalină , micro-pulbere policristalină, etc., un număr mare de produse de țiglă de sticlă de înaltă calitate, strălucitoare.