Sistemul de control al calităţii în JINMING colorate GLAZURĂ fabrica

Următoarele este cum Compania jinming pentru a controla calitatea frită ceramice din materil brut la frită ceramice produce si ultima calitate re-a verifica, întreaga sisteme pentru a asigura ceramice frită stabil pentru client.


1. pentru a face sigur de achiziţie calitate materiale stabile

Tehnicianul va analiza elementele chimice de Multielement analizor rapid pentru fiecare lot de materie primă. Materiale de probă ar fi ars sub temperatura 1400℃ după ce a jucat plăcintă. Materialele ar fi aprobat pentru a utiliza atunci când rezultatul testului este qualitied cu materiale de standard.

2. am întotdeauna testa fiecare formulă de frită ceramice lot din nou şi peste din nou în lab.it noastre ar fi organizat de dozare electronice în atelier de lucru înainte de frită ceramice formula trece testul. toate tipurile de materiale este mixted bine distribuite şi topit sub temperatura 1500℃-1600℃ şi turnat în apă produs de finsh.

3. am înfiinţat role cuptor care simulează condițiile de producție fabrica de placi ceramice pentru a testa nostru frită pe ţiglă şi cumpere albul detector, detector de lucioasă şi detector de dilatare termică pentru a testa frită pe albul, lucioasă şi COE, magazinul de produs în depozit după inspecta calificat. Produs fără rezerve nu permit transportul la fabrica noastra. Vom încerca să garanteze produsul nostru stabil. Tenet noastre este de a rezolva problema de ourself şi face confortul clientului.


Cu respect vă invităm să vizitaţi jinming colorate glazură fabrică în Zibo city, China.