Care este diferența dintre plăcile lustruite și glazura complet lustruit?

Acum există multe tipuri de materiale pentru decorarea clădirilor, inclusiv gresie lustruită și polizarea completă este una dintre cele mai reprezentative dintre cele două, poate fi o mulțime de oameni pe dale de lustruire și glazura totală de lustruit nu este clar, nu știu diferențele lor , autorul a vizitat ceramica Eton, Wang Ceramics, Xizhi la dalele ceramice, ceramica acasă, ceramica Qianghui, la ceramica de Li și alte întreprinderi responsabile, a rezumat diferența dintre plăcile lustruite și toată lustruirea.

Cărămida lustruită se referă la temperatură înaltă, turnare la presiune înaltă și apoi la echipamentele de înaltă precizie de înaltă precizie de șlefuire, lustruire. Toată glazura turnată este din cărămidă, pe suprafața cărămizii înmuiată într-un strat de glazură, prin ardere, duritatea este scăzută, suprafața nu are plăci lustruite plate și strălucitoare, dar performanța anti-înghețare este puternică.

Lăcașul lustruit este un fel de cărămidă lustruită care este lustruită și formată de suprafața corpului de adobe, care aparține cărămizii. Caramizile lustruite sunt greu de purtat și sunt adecvate pentru utilizare în majoritatea spațiilor interioare, cu excepția băilor și bucătăriilor, cum ar fi balcoane, pereți exteriori etc. Pe baza aplicării tehnologiei de infiltrare, plăcile lustruite pot face orice tip de imitație de piatră, imitație efect de lemn

Cărămizile de lustruire sunt mai colorate decât plăcile lustruite, iar gradul de simulare este ridicat, combină avantajele cărămizilor antice și plăcilor lustruite și apoi lustruiește suprafața cărămizii pe baza plăcilor glazurate. Ambarcațiunea este mai complexă decât plăcile lustruite. Aspectul de ambele culori glazurate faianta bogat, și plăci lustruite de curat luminoase, prin urmare, scumpe.

Din culoarea și textura distincției: suprafața lustruită a plăcilor de diferite culori nu va fi prea puternică, veți arunca complet glazura nu este restricționată, roșu și negru galben și albastru violet complet nici o problema. Textura plăcilor lustruite nu este foarte mică, iar întregul glazură poate fi făcut în linii fine precum acul și firul.

Cea mai importantă diferență este Adobe: Placi lustruite este de a infiltra culoarea în caramida caramida, astfel încât pe suprafața de sub culoarea caroseriei 1-2mm caramida și suprafața este aceeași. Și glazura întreaga aruncare este complet diferită, complet nu pătrunde în corpul cărămidă, în cazul în care suprafața cărămidă numai atunci un strat de Chang un strat de culoare este cu siguranță glazura de lustruire întreg.

Pardoseli lustruite datorită procesului de producție special pentru a obține o duritate ridicată, netedă și netedă la oglindă. Performanța anti-înghețare a plăcilor glazurate, caramida sub glazura nu este la fel de cărămidă lustruită ca procesul de producție prin temperaturi și presiuni ridicate, densitatea nu este lustruită cărămidă mare, deci este mai ușor să absorbi apă decât cărămizile lustruite. Rata de absorbție a apei este de asemenea mai mare. Placi glazurate decat placi lustruite bogate in culoare, dar, de asemenea, placi lustruite luminos curat, dar costisitoare.Full lustruit glazura