Lustruit gresie Vetrosa

Lustruit gresie Vetrosa
Detalii produs

Zibo Jinming glazura Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de lustruit gresie Vetrosa si furnizori din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferind produse gratuit eşantion, bine ati venit la cumpara noastre preţ scăzut Vetrosa de gresie lustruite şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica preţ, lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.

Vetrosa JM-2159

Original: zibo, China

Min Qty:5 tone

Ambalaj: 25 KG / sac.

Depozitare: Depozitează la mediu uscat.

Acest vetrosa poate fi uesd în producţia de brâu, lustruit placi si dale microcrystal, cristal lustruit

tigla, ceramica de frontieră.

Larga de temperaturi de ardere lustruit vetrosa astfel vetrosa lustruit placi au aspect bun, folosit în principal pentru placi lustruite 300 * 300 în dubla tragere este caracteristica sale mai mari.

Am înfiinţat în cuptor cu role care simulează condițiile de producție fabrica de placi ceramice pentru a testa nostru vetrosa pe ţiglă şi cumpere albul detector, detector de lucioasă şi detector de dilatare termică pentru a testa transparenţa, lucioasă şi COE, produsul păstrează în depozit după test comparativ. Produs fără rezerve nu permit transportul la fabrica noastra. Vom încerca să garanteze produsul nostru stabil.

Suntem o companie de glazura credinţa în zibo city şi face vetrosa uşor de utilizat pentru client este de datoria noastră de bază.

Acest lucru este noastre vetrosa vânzări fierbinte cu mulţi ani de experienţă şi preţ rezonabil. Dacă aveţi orice întrebare despre lustruit vetrosa, pls nu ezitaţi să ne contactaţi.


Anchetă