Redus temperatura Vitrosa, a treia tragere

Redus temperatura Vitrosa, a treia tragere
Detalii produs

VAmTrosa JM -305

80-325 ochiurilor de plasă de putere

Original: zibo ceramică industria zona, China

Min Qty:2000KGS

Ambalaj: 25 KG/sac cu pungă transparentă de interior pentru a asigura calitatea.

Glazura frită vitrosa pulbere, super transparent, non toxic, pentru tacamuri COE 160-260, temperatura de ardere 850-950 de grade.

Plumb.


Aplicaţie:

2018 vitrosa.jpg

Utilizate pentru a produce linia taliei, linia de frontieră, motiv freso, brâu, placi de decor, lucrari ceramice în ardere dublu şi al treilea, ar putea fi concediat împreună cu lichid de aur şi lipiţi de aur.

Mari transparente şi bun transparent efect în condiţii de temperatură scăzută.


Ca o glazură ceramică frită vitrosa producător în china industria ceramicii, avem avantajul buna si stabila de calitate şi preţ rezonabil, cunoştinţele profesionale pentru a vă ajuta să îmbunătăţească calitatea şi să extindă piaţa. ne va fi foarte aprecia dacă putem face unele cooperarea cu ordin proces mici la inceput.


Fiind unul dintre cele mai mari vitrosa producătorii şi exportatorii în zibo oraş, produsele noastre au fost exportate în multe ţări precum Pakistan, Indonezia, Vietnam, Orientul Mijlociu.

Bine aţi venit să ne vizitaţi!


Jinming glazura este unul dintre cei mai importanti Transparent Vetrosa producatori si furnizori din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferind produse gratuit eşantion, bine ati venit la cumpara noastre vitrosa de temperatura scazuta preţ scăzut, în al treilea rând de ardere şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica preţ, lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.
Anchetă