Temperatura medie Vetrosa transparente

Temperatura medie Vetrosa transparente
Detalii produs

Zibo Jinming glazura Co, Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de transparente vetrosa temperatura medie si furnizori din China, dotat cu o fabrica de profesionist şi plante şi oferirea produselor eşantion gratuit, bine ai venit să cumpere noastre vetrosa de talia preţ scăzut, uscat frită ceramice, zibo vetrosa pentru placi de frontieră, pb gratuit frită ceramice, mare alba si lucioasa vetrosa şi, de asemenea, bun venit pentru a verifica preţul de , lista de preţuri, ancheta şi citat cu noi.


Vetrosa JM-09

Original: China

Forma: puterea de cristal

Vetrosa ardere intervalul: 950-1050° C

C OANA E: 190(×10-7/°C)

Detalii: 25kgs de ambalare / sac cu pungă transparentă de interior

Timp de plumb: 10 - 15 zile după depunerea primite.

Temperatura medie şi mare vetrosa transparente, potrivite pentru linia taliei, lustruit placi si placi de decor în dublă şi a treia tragere.

Larga de temperaturi de ardere astfel încât linia de frontieră au aspect bun.

Stabilitate şi rata mare maestru de produse sunt un avantaj pentru noastre frită vetrosa.

Utilizaţi noastre JM-09, al treilea demison efectul va fi mai puternic.

Î: cum pentru a controla calitatea materiei prime vetrosa?

A: pentru a face sigur de achiziţie calitate materiale stabile. Tehnicianul va analiza elementele chimice de multielement repede analyzer pentru fiecare lot de materie primă. Materiale de probă ar fi ars sub temperatura de 1400℃ după ce a jucat plăcintă. Materialele ar fi aprobat pentru a utiliza atunci când rezultatul testului este qualitied cu materiale de standard.

Ca un producător de vetrosa şi expert, scopul nostru este asigurarea calităţii profesionale pentru toate clientului.Anchetă